Siirry pääsisältöön

Hallinnan yleiskatsaus

Hallinta-osio kokoaa vain ylläpitäjille tarkoitetut työkalut yritystilisi hoitamiseen — yritysten ja toimipisteiden hallinnan, käyttäjien hyväksymisen ja hallinnan, muutoshistorian tarkastelun, poistettujen laskujen palauttamisen ja asetusten määrittämisen.

Hallintaan siirtyminen​

Hallinta sijaitsee omassa osiossaan vasemmassa sivupalkissa ja on käytettävissä vain ylläpitäjille / yrityksen omistajille.

Hallinnan osa-alueet​

AlueMitä se tekee
Yrityksen hallintaHallitse yrityksiäsi ja toimipisteitäsi sekä niiden tietoja
Käyttäjien hyväksynnät (Yrityksen käyttäjät)Tarkastele ja hyväksy pääsyä pyytäviä käyttäjiä sekä hallitse yrityksen sisäisiä käyttäjiä ja heidän roolejaan — katso Käyttäjäroolit ja Hyväksynnät
Verkkosivuston käyttäjätHallitse asiakas-/portaali- (verkkosivusto-) käyttäjätilejä
MuutoshistoriaTarkastele lokia järjestelmässä tehdyistä keskeisistä toimista
RoskakoriPalauta tai poista pysyvästi poistettuja laskuja — katso Laskujen roskakori
AsetuksetYrityksen, laskutuksen, verotuksen, maksujen ja brändäyksen määritykset

Kuka voi käyttää Hallintaa?​

  • Ylläpitäjä / yrityksen omistaja — täysi pääsy kaikkiin hallinnan osa-alueisiin.
  • Muut roolit näkevät vain ne alueet, jotka heidän roolinsa sallii (esimerkiksi useimmat henkilöstöroolit eivät näe Hallintaa lainkaan).

Muutoshistoria​

Muutoshistoria tallentaa tärkeän toiminnan (kuka teki mitä ja milloin), jotta voit tarkastella muutoksia vastuullisuuden ja vianmäärityksen näkökulmasta.

Roskakori​

Poistetut laskut siirretään Roskakoriin sen sijaan, että ne poistettaisiin välittömästi, jotta ne voidaan palauttaa tai poistaa pysyvästi. Katso Laskujen roskakori lisätietoja varten.

Aiheeseen liittyvät sivut​